Kåta upp din kille.

Har du ofta funderat på hur du ska gör för att kåta upp din kille utan att det blir som en sliskig film känsla?.
Det finns många sätt att kåta upp sin kille på, men om man vill att det ska vara både romatiskt och för hans njutning så kan jag hjälpa er med lite tips ;) 

En romatisk middag med tända ljus och hemlagad mat går alltd hem och funkar bra som en "cover" för vad som händer sen. Se till att bordet är dukat fint och att du har tänt ljusen,ha på den en fin kläning eller liknade dress. Om ni har åldern inne så är det gott med ett glas vin till maten. 

Efter middagen ber du honom gå in till sov rummet där du har bäddat sängen med antingen svarta eller röda fina lakan,Tänd även lite ljus i rummet men inte för nära sängen. Att kasta lite rosen blad på sängen och golvet gör det hela lite mysigare och några Spray av en god parfym piffar till det (men överdiv bara inte med parfymen). Glöm inte musiken, Avslappnande musik på låg nivå.

Ta på dig ett par sexiga underkläder (spets troser och matchande bh funkar), gå mot honom och släng honom i sängen. Sätt dig på honom med ett ben på varje sida och börja smeka honom upp ifrån och neråt.

(Vad som händer sen är upp till er, men mer tips som hur man gör eller hur långt man ska gå kommer med i nästa blogg).

Detaljer och snusk kommer det mycket utav ;) hihi

Lycka till Serena
Kommentarer
Postat av: Ness

bästa bloggen! :D

2009-09-19 @ 16:16:09
URL: http://sness.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0