Veckans recept

Spaghetti och köttfärssås

1. Koka pasta (salta) 
2. Stek köttfärs
3. När köttfärset är klart häll över tomatsås
4. Sänk värmen till 3-4
5. Häll i lite matgrädde
6. Krydda
7. låt det puttra lite, sen är det klart :)

Alltid gott med lite sallad till :P


Vänta eller inte med sex?!

Att veta när man ska ha sex eller inte med en kille kan vara svårt att veta. Tjejer grubblar mycket mer på små saker än vad killar gör. (oftast) Som tillexempel om han gillar en eller om han bara är ute efter sex, fast det beror på vad man själv är ute efter också. 

(om du är ute efter ett förhållande)

Vänta med att ha sex tills du märker att killen är intresserad av DIG inte bara din kropp! Att sova över funkar ändå men sätt en gräns på hur långt du är villig att gå och bryt inte mot det själv. Det är egentligen bästa sättet också att kolla hur killen är. Om man inte tafsar all over dig och accepterar dina gränser så kan det vara att han är mer intresserad utav dig! men var ändå försiktiga man vet aldrig hur dom tänker heller ;D

kom ihåg att väntar man med sexet ett tag så blir det bättre när man väl har sex.

Hur länge brukar ni vänta med sex? :)

Lycka till // Serena

Veckans låt

Kings Of Leon - Use Somebody


När allt blir fel.

Det finns vissa dagar man känner bara att man verkligen ogillar allt och alla även om det så är de som står en närmst eller helt okända personer. Sådan dagar då allt känns fel och allt bara blir fel. När man känner att man verkligen misslyckas med det mesta. Man orkar varken prata eller umgås med någon och sen förfandlas allt till en viss argrition som bara växer och växer. Men samtidigt få alla dessa känslor en att känna en viss tomhet i kroppen liksom innombords. Man blir lite känslokall av sig och ledsen, tårararna rinner utan några förklaringar till varför. 

Tankarna bara virvlar omkring i huvuvdet utan att kunna stoppas. Tänker på allt samtidigt som gör en bara förvirrad!

Någon som känner igen det till en viss del?
så kan jag känna ibland och det är hemskt men jag syftar inte på depritioner.

Prova på detta då om ni känner igen det:

Det är bra att gråta ut så gör det! men ha kontroll över gråtandet sätt en viss tid som tillexempel att du får gråta i ca 5 min och inte mer.

Ta tre stora andetag (andas ut och in).

Gå ut och ta en promenad på ca 15min - 30 min, helst på en folk tom väg där du kan vara ifred. Lyssna inte på deppa låtar!


Lycka till//Serena

Veckans bok

Pojken som kallades DET:

Pojken som kallades det, är en bok där författaren berättar om den barnmisshandel som han utsattes för från fyra till tolv års ålder, varefter han omhändertogs av myndigheterna. Hans mor var psykiskt sjuk och alkoholiserad och plågade sin son på ett oerhört grymt vis.
Författaren Dave pelzers upplevelser betraktas som ett av de tre värsta fallen av barnmisshandel i kaliforniens historia.

Riktig hemsk historia,oerhört gripande bok, väldigt lätt att komma in i boken.
Rekomenderar defentivt att läsa den!!


Tjejer som stannar kvar.

Det är mycket saker jag inte riktigt förstår mig på och en utav sakerna är varför tjejer tar tillbaka killar som kränker och slår dom ? Visst man älskar honom men hur kan man älska någon mer än sitt liv? Där går verkligen min gräns, Ingen kille slår mig och kommer undan ostraffat! Jag hade inte tvekat en sekund på att lämna min kille om han skulle slå mig hur mycket jag än älska honom.

Visst det är mycket man tänker tillbaka på som hur killen var i början av förhållandet och när han väl beter sig som en pojkvän ska göra, Sen brukar också tjejen förtränga att han har slagit henne eller inbillar sig själv att det var hennes egna fel. Det är mycket man inte inser fören någon pratar lite vett med personen som blir slagen.

Eftersom man ständigt blir kränkt och slagen gör att man tappar självförtroendet och börjar inbilla sig själv att
man förtjänar att bli slagen. Killen kan lätt börja manipulera tjejen och få henne att stanna kvar vid honom i det läget. Därför behöver hon någon som kan uppmuntra och hjälpa tjejen att söka hjälp.

Dett är inte lätt att lämna någon som man tro sig älska, men tänk att det finns någon där ute som man hör ihop med på riktigt. Någon som älskar en tillbaka lika mycket som man älskar honom, någon som behandlar en på rätt sätt och får en att må bra. Även om det tar tid att hitta honom.

Så stanna inte kvar vid ett svin som slår dig! Märker ni att någon nära er har sådana problem så försök hjälpa henne även om hon blir arg och föser undan er i början för det är så de bli innan personen inser själv vilken knipa hon befinner sig i.


Vill ni att jag ska dra upp någon speciell ämne inom sex och kärlek så lämna gärna en komentar och säg vad ni vill läsa om! :)

Lycka till // Serena


Veckans recept

Kyckling sallad!
kyckling sallad är ju ett utav de godaste och lätt att göra. Här är min alldeles egna recept som piffar upp det lite ;D

1. Hacka grönsaker som tillexempel: gurka,tomat(rekomenderar körsbärstomater),sallad,paprika och lite rödlök.
2. Koka upp lite pasta.
3. Skär upp kycklingen i bitar (färdig lagad kyckling)
4. Dela pastan i små bitar.
5. Blanda ihop grönskerna med kycklingen och pastan. 
6.  häll gärna i lite majs.
7. krydda, jag själv brukar ha i vitlökskrydda,grillkrydda, chillikrydda och salt. 
8. sen är den klar att servera.
9. Hur man lägger upp det på tallriken är upp till en själv men det ser finare ut och smakar gott om man lägger på några oliver och lite feta ost.

(Servera gärna med någon sås, brukar va gott med turkisk yoghurt ;P)


Fånga hans uppmärksamhet?

Hur fångar man en killes uppmärksamhet, Jag vet inte om ni har eller haft samma problem? men flera gånger har man sett en kille man blir intresserad utav men han verkar inte visa samma tillbaka. Ignonerar en liksom :/
Här är några knep som brukar fungera.

Märker du att han ignonerar dig ignonera honom! (fast inte för mycket, spela ointresserad ;P)
Flörta med någon annan som står nära honom eller bättre än så flörat med hans kompis som verkar vara lite lättare att flörta med. Se till att ha riktigt kul med den andra killen men inte för roligt visa han du är intresserad utav att det är honom du vill ha på ett diskret sätt. Le mot honom men med stängd mun le som att du inte vill le dra ihop munnen samtidigt som du försöker le ;) Kolla på honom då och då.

Om han sen kommer fram och pratar med dig svara honom men visa dig inte för intresserad försök vara svår flörtad men var inte för hård mot honom och var inte tråkig!

När ni väl har börjat få igång en konversation så försök prata om något som båda kan vara intresserade utav och ha roligt. Visa honom att du tycker om honom genom att lägga handen lite lätt på hans arm när du skrattar och kolla honom i ögonen. När ni pratar allvar elle om något som man inte kan skrattaa åt direkt så lägg din ena hand på bröst korgen och dra dina fingrar smått upp och ner eller lägg armarna i kors och gnid händerna lägns armarn på dig själv.


Tänk på:
Kom ihåg var absolut inte för energisk, visa att du är mogen/lugn men samtidigt rolig. Överdriv inte med pratandet låt honom också få ett syl i vädret. va verkligen inte All over!

Lycka till / Serena


Veckans må bra.

Söndagar är den dagen där de flesta bara tar det lugnt och vilar upp sig. Men för att må riktigt bra och ha det mysig kan man göra så här.

Tappa upp ett bad med varmt skönt vatten. Häll i någon slag av badsalt eller badolja gärna med någon god doft.
Gör en god kall dryck som tillexempel saft,juice eller bara rent vatten. Lägg dig i badet med drycken och försök ligga där och slappna av i ca 30 minuter. Försök att inte tänka på något ha en tid för dig själv, inget annat ska existera för dig. (Tänd några ljus om du vill mysa till det ordentligt).

När du har kommit upp ut badet vira in dig i en handuk, ta på dig dina pyjamas och lägg dig i sängen. Sätt absolut inte på teven eller datan det förstör din avslappning läs istället en bok eller tidning. Ta det bara lugnt och ha en alldeles egen dag.

(Funkar både för killar och tjejer)


Förspel!

Det är många som ogillar förspel eftersom de inte vet riktigt hur det ska gå till och är rädda för att göra något som den andre inte gillar. Men det spelar inte så stor roll egentligen förspel är till för att kåta upp varndra lite innan man går in på självaste sexet!

Så här kan ni göra:

Tjej --> kille:


1. Kyss honom mjukt på läpparna, låt dina läppar knappt nudda hans läppar det gör honom bara mer upphetsad.
2. Lägg din ena hand lite lätt på hans kind och den andra vid hans hals.
3. Om ni är någonstans där ni kan lägga er ner som tillexempel sängen eller golvet lägg dig i grensle på honom och rör dig fram och tillbaka lite lätt med kropen.
4. Börja smeka honom från halsen ner mot bröstet och sen lägre ner mot könsorganet.
5. Man kan också ta till knep som tillexempel slicka upp något sött från varandras kroppar som grädde,chocklad eller något liknande.

Kille --> Tjej:

1. kyss henne mjukt på läpparna och nafsa lite
2. Lyft upp henne till sängen och klä av henne tröjan försiktigt samtidigt som du smeker henne längst halsen och axlarna.
3. Börja kyssa henne längst halsen och ner mot brösten.
4. Lägg ena handen lite lätt vid hennes huvude längre bak mot nacken. 
5. lägg dig över henne (arm muskler är sexiga när killen ligger överst) gunga din kropp lätt fram och tillbaka.
6. Smek henne neråt längst magen och höfterna gå så långt ner som hon till låter. 

Kom ihåg att det är mysigare om det är romatiskt, behåll ögonkontakten så mycket ni kan, och ta allt i en långsam takt. Se till att inte gå längre än vad den andre vill. 


Veckans Dryck.

Malibu Sunshine (21,0%)

1-2 msk Malibu med kokos smak

Resten av glaset apelsin juice
Se till att blanda och lägg i några is bitar.


(En utav mina favorit drinkar)

Kåta upp din kille.

Har du ofta funderat på hur du ska gör för att kåta upp din kille utan att det blir som en sliskig film känsla?.
Det finns många sätt att kåta upp sin kille på, men om man vill att det ska vara både romatiskt och för hans njutning så kan jag hjälpa er med lite tips ;) 

En romatisk middag med tända ljus och hemlagad mat går alltd hem och funkar bra som en "cover" för vad som händer sen. Se till att bordet är dukat fint och att du har tänt ljusen,ha på den en fin kläning eller liknade dress. Om ni har åldern inne så är det gott med ett glas vin till maten. 

Efter middagen ber du honom gå in till sov rummet där du har bäddat sängen med antingen svarta eller röda fina lakan,Tänd även lite ljus i rummet men inte för nära sängen. Att kasta lite rosen blad på sängen och golvet gör det hela lite mysigare och några Spray av en god parfym piffar till det (men överdiv bara inte med parfymen). Glöm inte musiken, Avslappnande musik på låg nivå.

Ta på dig ett par sexiga underkläder (spets troser och matchande bh funkar), gå mot honom och släng honom i sängen. Sätt dig på honom med ett ben på varje sida och börja smeka honom upp ifrån och neråt.

(Vad som händer sen är upp till er, men mer tips som hur man gör eller hur långt man ska gå kommer med i nästa blogg).

Detaljer och snusk kommer det mycket utav ;) hihi

Lycka till Serena
ÄNDRING I BLOGGEN!

Hejsan!
Jag har märkt att mina inlägg om skolan inte har vart så intressanta så därför ska det bli lite förändringar.
Min blogg kommer att handla om SEX och KÄRLEK för det mesta men kommer också skriva om allt som pågår här i världen. I hope you enjoy :)

Veckans mode

1. Grå tunika från- Gina trico

2. Färg glada armband (blå+turkos) från- Gina trico

3. Turkos medalj halsband + hjärt halsband från- Åhlens city

4. Svart högklckade boots från - Din sko

Lite mörkare färger med lite färglada detaljer som smycken ger en härlig mysig höst känsla.
Man kan både ha det ute på "fest" och i de vardagliga livet :)

(bild kommer snart)

Skolan - hur man "fjäskar"

Att "fjäska" brukar vara ganska genomskinligt, men det finns vissa sätt som är lite mindre uppenbara.

Detta ska du absolut inte fråga:

1.Komentera inte vikt och kläder.
2. Fråga inte hur helg/lov har varit.

Detta är okej:

3. Komentera smycken och frisyr.
4. Kom i tid till lektionen.
5. sitt så längt fram du kan i salen.
6. Visa intresse, fråga mycket på lektionerna och svara på många frågor.
7.Stanna kvar efter lektionen en stund och prata allmänt med läraren.
8. Överdriv verkligen inte, det blir för uppenbart! 

Dessa saker är bra och inte så genomskinliga,men bryr ni er mycket om bra betyg och om att vara omtyckt av läraren så brukar dessa saker hjälpa ;D

Lycka till - Serena

Veckans låt - Knock You Down

Keri Hilson - Knock You Down
Skön låt.


Skolan - omtyckta och mindre omtyckta läraren

I varje skola finns det någon/några lärare som är minder omtyckta och någon/några som är omtyckta.
Men hur ska man "hantare dessa lärare om är mindre omtyckta, jo det brukar oftast vara så att läraren är mindre omtyckte eftersom han/hon är sträng, ger mycket läxor eller helt enkelt är lite bitter av sig.

Däför blir de omtyckta lärarna omtyckta eftersom de är precis omvända mot de mindre omtyckta.De är gladare, roligare, trevligare lektioner och ger mindre läxor.

Det man ska göra är att rikta in sig mer på den mindre omtyckta läraren, för ju mer du ger av dig själv och visar läraren att du är helt okej med henne och anstränger dig på lektionen så kan hon blir trevligare.
Om läraren är väldigt bitter av sig och inte alls visar några trevliga tecken och helt enkelt beter sig som ett "svin", så kan ar det ganska bra att prata med den läraren.(skäll absolut inte ut läraren framför andra,få inget utbrott även om läraren är helt "störd"). När du pratar med en lärare om att han/hon beter sig på ett illa sätt framför elver gäller det att visa att man själv är mogen och "hanterbar". Gör klart för läraren att om han/hon vill ha respekt så får han visa rspekt tillbaka och att det sättet han/hon beter sig på inte är rätt.

Hjälper inte dessa saker kan man gå till antingen sin mentor eller skolans rektor.  

Veckans bok : Skadad

Boken skadad är en djupt rörande berättelse om hur en fosterförälders stora tålamod och kärlek fann nyckeln till en liten flickas mörkaste och mest smärtsamma hemligheter.
Cathy Glass hade varit fostermamma till femtio barn under loppet av tjugo år när hon välkomnade åttaåriga Jodie till sitt hem. Inget tidigare barn hade varit så trassligt som Jodie, vars våldsamma och agressiva sätt skrämt iväg fem fosterfamiljer på fyra månader.En väldigt bra och gripande bok, rekomenderar verkligen den.


Skolan - betyg

Det kan vara svårt att veta hur man ska fixa ett bra betyg.
Det första man bör göra är att sätta ett mål för sig själv. Tänk på vilket betyg du vill uppnå inom den kursen du går, men tänk även på hur duktig du är inom det (var ärlig mot dig själv). Sätt absolut inte för höga mål, börja med ett lite mindre mål som du sedan kan höja upp efter varje år eller termin.

Se till att vara koncentrerad i skolan och hänga med på lektionen. Visa din lärare att du vill ha ett högre betyg, prata med henne om dina betyg ofta och gör klart för henne vad för betyg du satsar på. Se till att vara för beredd på alla prov och gör gärna några extra uppgifter. 

När man skriver uppsatser brukar man få en lapp där det står vad man behöver uppnå för de olika betygen, Se till att läsa noga igenom den delen du vill uppnå. När du skriver en uppsats se till att redovisa från olika perspektiv och ha en intressant rubrik + innehåll.

Sen är det bara att se till och kämpa och inte ge upp för små hinder :)


Love Serena <3

Veckans recept - Nudelwok

Nudelwok Är en väldig god,färgrik och nyttig mat. Det bästa med nudelwok är att man kan ha i precis vad man själv vill. Den går att äta både kall och varm.

1.
Hacka grönsaker som tillexempel: paprika,squash,vattenkastanj,majs,morötter m.m
2. häll lite matolja i en stekpanna eller wok panna om ni har det. Lägg hackade grönsakerna i pannan och låt det fräsa lite. 
3.Koka upp nudlar i en kastrull.
4.När nudlarna är klara blanda ihop det med grönsakerna i stekpannan men se till att röra om samtidigt annars bränns nudlarna fast.  Låt det stekas ihop i ca: 10-15 sekunder
5.När det är klart lägg upp det på en tallrik och lägg lite feta ost och/eller oliver på om du känner för det.
6.
Sen är det bara att äta :)

(Man väljer själv vilka grönsaker man vill ha i och man kan också blanda i lite kött eller fisk av något slag om man gillar det. 
 

Det är lätt att göra och tar inte mer än 20 minuter max att laga.

Smaklig måltid!

Skolan - Lektioner behöver inte vara tråkiga.

Visst känns skolan tråkig, Man har inte alls lust att gå till skolan. Lektionerna är det värsta,att sitta och lyssna på läraren och sen bara en massa plugg. Men faktiskt så blir skolan som man gör det till. Om du alltid har en negativ inställning till skolan så blir det bara tråkigt.

Se till att prata och komma närmare klass-kamraterna under rasterna för på de sättet öppnar du upp dig och får möjligtvis en positivare inställning till skolan. Har man rolig under rasterna och har gott om vänner i skolan så vet man att en del av skol tiden blir värt besväret att ta sig upp på morgonen.

Visa din lärare respekt (självklart ska läraren visa respekt tillbaka) och visa läraren att du är intresserad av lektionen (även om du inte är det egentligen). På det sättet kan läraren se dig som en snäll och intresserad elev och kommer ge dig lite mer utrymme på lektionen.

Se till att sitta längre bak men inte längst bak i salen. Häng med och anteckna.
Om du gör ungefär på detta sättet så kan du prata mer och skämta till på dina lektioner. Men se till att inte över driva heller. Att prata med vänner och ha kul på lektioner är helt enkelt inte omöjligt, det krävs bara lite tåla mod. 

Så istället för att inte orka ta sig upp till skolan för man tycker det är såå tråkigt så kan man vända på det hela och se till att göra skolan roligare.  

Välkommna till min blogg :)

Hej,
här på min blogg kommer jag skriva lite om allt möjlig med både information och tips. Jag kommer ha ett tema varje vecka som jag kommer skriva om under 7dagarna i veckan. Jag kommer även ha "skvallerhörnan".

kolla gärna in min sida och om det är något ämne ni vill att jag ska dra upp så kan ni alltid höra av er :)

Denna veckans tema är Skolan, jag kommer skriva lite om hur man ska göra för att få bra betyg,hur man ska "fjäska",skolmat,läraren etc.

RSS 2.0