Tjejer som stannar kvar.

Det är mycket saker jag inte riktigt förstår mig på och en utav sakerna är varför tjejer tar tillbaka killar som kränker och slår dom ? Visst man älskar honom men hur kan man älska någon mer än sitt liv? Där går verkligen min gräns, Ingen kille slår mig och kommer undan ostraffat! Jag hade inte tvekat en sekund på att lämna min kille om han skulle slå mig hur mycket jag än älska honom.

Visst det är mycket man tänker tillbaka på som hur killen var i början av förhållandet och när han väl beter sig som en pojkvän ska göra, Sen brukar också tjejen förtränga att han har slagit henne eller inbillar sig själv att det var hennes egna fel. Det är mycket man inte inser fören någon pratar lite vett med personen som blir slagen.

Eftersom man ständigt blir kränkt och slagen gör att man tappar självförtroendet och börjar inbilla sig själv att
man förtjänar att bli slagen. Killen kan lätt börja manipulera tjejen och få henne att stanna kvar vid honom i det läget. Därför behöver hon någon som kan uppmuntra och hjälpa tjejen att söka hjälp.

Dett är inte lätt att lämna någon som man tro sig älska, men tänk att det finns någon där ute som man hör ihop med på riktigt. Någon som älskar en tillbaka lika mycket som man älskar honom, någon som behandlar en på rätt sätt och får en att må bra. Även om det tar tid att hitta honom.

Så stanna inte kvar vid ett svin som slår dig! Märker ni att någon nära er har sådana problem så försök hjälpa henne även om hon blir arg och föser undan er i början för det är så de bli innan personen inser själv vilken knipa hon befinner sig i.


Vill ni att jag ska dra upp någon speciell ämne inom sex och kärlek så lämna gärna en komentar och säg vad ni vill läsa om! :)

Lycka till // Serena


Kommentarer
Postat av: Nova - Tema blogg

bra inlägg baby! :D<3

hmm iofs. sant.. men efter min diet!? :P

2009-09-22 @ 17:33:29
URL: http://gottokblandat.blogg.se/
Postat av: Mia

Man tror väl att han ska ändra på sig.. att han ska bli bättre.. Man kanske är rädd för att lämna honom..

2009-09-22 @ 20:03:58
URL: http://duvetmia.blogg.se/
Postat av: Viktor

Det funkar ju=)

2009-09-22 @ 21:12:17
URL: http://viktorbogdanov.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0