Fånga hans uppmärksamhet?

Hur fångar man en killes uppmärksamhet, Jag vet inte om ni har eller haft samma problem? men flera gånger har man sett en kille man blir intresserad utav men han verkar inte visa samma tillbaka. Ignonerar en liksom :/
Här är några knep som brukar fungera.

Märker du att han ignonerar dig ignonera honom! (fast inte för mycket, spela ointresserad ;P)
Flörta med någon annan som står nära honom eller bättre än så flörat med hans kompis som verkar vara lite lättare att flörta med. Se till att ha riktigt kul med den andra killen men inte för roligt visa han du är intresserad utav att det är honom du vill ha på ett diskret sätt. Le mot honom men med stängd mun le som att du inte vill le dra ihop munnen samtidigt som du försöker le ;) Kolla på honom då och då.

Om han sen kommer fram och pratar med dig svara honom men visa dig inte för intresserad försök vara svår flörtad men var inte för hård mot honom och var inte tråkig!

När ni väl har börjat få igång en konversation så försök prata om något som båda kan vara intresserade utav och ha roligt. Visa honom att du tycker om honom genom att lägga handen lite lätt på hans arm när du skrattar och kolla honom i ögonen. När ni pratar allvar elle om något som man inte kan skrattaa åt direkt så lägg din ena hand på bröst korgen och dra dina fingrar smått upp och ner eller lägg armarna i kors och gnid händerna lägns armarn på dig själv.


Tänk på:
Kom ihåg var absolut inte för energisk, visa att du är mogen/lugn men samtidigt rolig. Överdriv inte med pratandet låt honom också få ett syl i vädret. va verkligen inte All over!

Lycka till / Serena


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0